بزرگ کردن سینه

افزایش حجم سینه :

کوچکی سینه در خانمها یکی از سخت تعرین معضلات زیبایی و یکی از مهمترین عوامل کاهش میزان اعتماد به نفس در دختران جوان است. که اغلب به خاطر کم بودن حجم بافت سینه و کوچک بودن آن در حال بررسی روشهای مختلف طبیعی و یا جراحی برای افزایش حجم سینه و بزرگ کردن آنها هستند.

بطور کلی سینه ها جزو اندام جنسی محسوب می شوند و اغلب بعد از ازدواج و تغییرات هورمونی بعد از انجام روابط جنسی ، افزایش حجم سینه ها اتفاق می افتد ،ولی کسانیکه ازدواج نکرده اند دنبال راهی هستند که بتوانند این مشکل را قبل از ازدواج مرتفع کنند.

برای افزایش حجم و سایز سینه می توانیم از روش تزریق چربی یا روش جراحی پروتز سینه استفاده کنیم.

در روش تزریق چربی ،  نکته مهم اینست که باید ابتدا مناطق مختلف بدن از نظر مقدار مناسب برای برداشت بافت چربی بررسی و معاینه بشود و ترجیحا از بافت چربی سفت و متراکم تر برداشته شود که امکان ماندگاری بالاتر چربی در ناحیه سینه وجود داشته باشد.

برای تزریق چربی در سینه یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیت آمیزبودن عمل ، مهارت پزشک در برداشت بافت چربی است . اگر تکنیک برداشت بافت چربی به خوبی انجام نشود باعث میشود سلولهای چربی جدا شده آسیب ببینند و دچار مرگ سلولی شوند و در مدت زمان کوتاهی باعث از بین رفتن چربی تزریق شده و جذب آن توسط بدن می شود .

البته در مواردی هم امکان دارد علاوه بر کوچک بودن سینه ، شلی و افتادگی پوست سینه هم وجود داشته باشد که تزریق حجم زیاد چربی باعث افزایش میزان افتادگی سینه ها میشود که تقریبا این روش خیلی به صلاح بیمار نیست و نتایج خوبی ندارد.

البته اگر روش انتقال چربی به خوبی به ناحیه سینه ها انجام شود ، باز هم از نظر مدت زمان ماندگاری کامل مثل عمل جراحی پروتز سینه نیست و ممکن است با گرفتن یک رژیم غذایی نا مناسب برای لاغری شدید و سریع باعث از بین رفتن بافت چربی موجود درسینه ها بشویم.

در روش افزایش حجم سینه و بزرگ کردن آنها با تزریق چربی ، نکته مهم طبیعی بودن این روش و عدم وجود آثار بخیه روی سینه و نداشتن خطرات مربوط به بیهوشی است. افزایش حجم سینه با روش ایمپلنت سینه یا پروتز سینه به Augmentation Mammoplasty

به معنی بازسازی سینه از طریق افزایش حجم آن نامیده میشود. این روش سالهاست که در سراسر جهان برای بانوان استفاده میشود و یکی از پرطرفدارترین عملهای جراحی زیبایی دنیا محسوب میشود.

یکی از مهمترین عوامل کوچک بودن سینه ها از بین رفتن چربی

سینه ها بعد از حاملگی و شیردهی، کاهش وزن شدید و غیر اصولی ، سوء تغذیه ، بیماریهای خاص سینه و سرطان سینه و جراحی های انجام شده روی بافت سینه است.

برای انجام پروتز سینه ها و افزایش حجم سینه ها بهتر است در ابتدا یک جلسه مشاوره با پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک انجام بشود که با توجه به پهنای سینه ، بررسی میزان بافت نرم سینه و قدرت عضلات نگهدارنده سینه ، پروتز مناسب برای شما تعین گردد.

متناسب با وضعیت سینه ، کوچکی و میزان افتادگی آنها دو plan درمانی اتخاذ میگردد:

الف : اگر فقط سینه ها کوچک بودند ، بهترین گزینه عمل پروتز سینه است.

ب: اگر کوچکی سینه ها و شلی و افتادگی آنها هر دو وجود داشت بهترین گزینه ، عمل پروتز سینه و عمل لیفت یا بالا کشیدن سینه هاست .

بعضی از دختران جوان از انجام عمل پروتز سینه ترس دارند و احساس ناخوشایندی از اینکه عمل آنها خوب نشود پیدا می کنند ، لکن اگر از طریق مشاوره خوب توسط پزشک با تجربه برای شما مسیر عمل پروتز سینه انتخاب شود مطمئن باشید نتیجه خوبی بدست میاورید.

پروتزهای سینه از نظر میزان حجم به سه گروه تقسیم می شوند :

  • پروتز با برجستگی کم
  • پروتز با برجستگی زیاد
  • پروتز با برجستگی خیلی زیاد

از نظر جنس و کیفیت ، پروتزهای سینه چند گروه مختلف هستند.

بعضی از جنس سیلیکونی هستند که حالت ژل مانند دارند .

بعضی دیگر آب نمکی هستند و گروه دیگر پروتزهای سینه ثابت

Gummy Bear  نام دارند.

پروتزهای سیلیکونی شبیه ژل هستند و از نظر امنیت و ماندگاری جزو یکی از بهترین انتخابهای عمل پروتز سینه هستند . البته در صورت استفاده از این نوع پروتز بهتر است از سن ۲۰ الی ۲۲ سالگی به بالا باشد و بصورت دوره ای توسط پزشک معالج معاینه شوند . معمولا هر چند سال یکبار نیاز هست که MRI  انجام شود.

پروتزهای آب نمکی اغلی گرد هستند و با نرمال سالین پر شده اند . از نظر جنس ، دیواره آنها سیلیکونی است و داخل آنها محتوی نرمال سالین است . احتمال پارگی این نوع پروتزها وجود دارد ولی از آنجاییکه محتویات درون آنها مثل مایع درون بافت بدن است هیچ گونه خطری برای شخص ندارد .

پروتزهای ثابت یا Gummy Bear  دارای حجم و تراکم سیلیکون بیشتری هستند و دچار تغییرات ظاهری نمی شوند ولی بخاطر تراکم بیشتر، هنگام عمل باید محل برش روی سینه کمی بیشتر باشد.

شکل ظاهری پروتزهای سینه دو طرح اصلی دارد :

الف : پروتز سینه گرد Round

ب: پروتز سینه قطره اشکی

پروتزهای گرد حالت سینه ها را برجسته تر می کند و بافت نرم و خوش حالتی را ایجاد می کند در حالیکه پروتزهای قطره اشکی بیشتر حالت طبیعی به سینه می دهد.

هنگام عمل جراحی ، جراح از چند ناحیه می تواند برش ایجاد کند

که با توجه حجم بافت سینه و وضعیت فرم قفسه سینه و سایز انتخابی پروتز، بهترین محل برش جراحی انتخاب می شود .

برش در چین زیر سینه ، اطراف هاله سینه و زیربغل از رایج ترین و مهمترین محلهای برش پوست برای عمل پروتز سینه است.

اگر میزان شلی و افتادگی سینه زیاد باشد همزمان با افزایش

سایز سینه ، عمل لیفت و بالا کشیدن سینه هم انجام می شود.

با استفاده از پروتز سینه می توانیم افرادی که دچار سینه های نامتقارن و دارای شکل غیر طبیعی هستند را هم اصلاح کنیم و یا خانمهایی که بخاطر عمل جراحی ، قسمتی یا تمام بافت سینه را تخلیه کرده اند هم می توانند کاندید مناسبی برای این نوع جراحی باشند.

هزینه عمل پروتز سینه :

هزینه این عمل به چند فاکتور مهم بستگی دارد:

  1. هزینه مربوط به پروتز سینه است که از چه جنس و کیفیت و ساخت چه کشوری باشد.
  2. هزینه مربوط به بیمارستان محل عمل و اتاق عمل و بیهوشی

و هزینه جراح که متناسب با میزان تجربه و تبحر و شهرت پزشک متغیر است .

پروتز سینه و شیردهی :

برای عمل بزرگ کردن سینه با پروتز ، دو ناحیه برای قرار دادن آن مد نظر است در بعضی موارد در بافت سینه قرار داده می شود و در برخی دیگر زیر عضله سینه قرار می گیرد .

نکته مهم این است که اگر هنگام عمل جراحی به بافت سینه آسیب زده نشود و مجرای شیری تخریب نشود ، عمل پروتز سینه برای شیردهی ممنوعیت و مشکلی ایجاد نمی کند.

اگر محل برش جراحی در اطراف هاله سینه باشد احتمال آسیب به مجاری شیری وجود دارد . به همین خاطر اغلب جراحان ترجیح می دهند از برش زیر سینه برای این عمل استفاده کنند که آسیب کمتری هم  به بافت سینه وارد شود و هم خط جراحی کمتر دیده شود.

آیا پروتز سینه می تواند سرطان زا باشد ؟

هنوز هیچ ارتباط معناداری بین شیوع و ایجاد سرطان سینه و پروتز سینه مشخص نشده است . مواد بکار برده شده برای ساخت پروتز کاملا ایمن و بی خطر برای بدن است ولی نکته مهم ایجاد محدودیتهای تشخیصی در آینده برای بافت سینه است که پروتز سینه برای ماموگرافی بوجود می آورد و مانع عبور اشعه از جدار بافت سینه می شود.

اقدامات بعد ا زانجام عمل پروتز سینه :

تا چند روز بعد از عمل ، روی شکم و سینه نخوابید تا فشار مستقیم به بافت آنها وارد نشود ، خوابیدن حتما به پشت باشد.

آنتی بیوتیک را بطور مرتب استفاده کنید.

حرکات شدید عضلانی و دستها تا ۱۴ روز اول ممنوع است و ۲ الی ۳ ماه سوتین طبی بطور مداوم باید پوشیده شود.

وجود قرمزی و تورم و عفونت در محل جراحی را جدی گرفته و در صورت لزوم حتما به پزشک مراجعه کنید.

درخواست رزرو نوبت

پرسش و پاسخ آنلاین

فیلتر:همهبازحل شدهبسته شدهبدون پاسخ
سوال اول سایت دکتر غلامی
بازgaroosiweb پرسیده شد 2 ماه قبل • 
180 بازدید0 پاسخ‌ها0 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


مقالات مرتبط:

مشاوره آنلاین

برای مشاوره و اطلاع از قیمت ها با ما در ارتباط باشید و سوالاتتان را بپرسید

پکیج ها و لیست قیمت

جهت مشاهده پکیج های ما کلیک کنید و از تخفیف ها لذت ببرید.

فرم مشاوره و رزرو

جهت تکمیل فرم درخواست رزرو و مشاوره کلیک کنید